Calendaris

Que farem a l'STEAM?

Aqui podeu trobar els Calendaris dels diferents grups d’edat i una petita explicació de les diferents activitats!

EXPLORADORS

I

INVENTORS

DE I3 a 1r de Primària

DISSENYADORS

I

PROGRAMADORS

2n de Primària a 2n ESO

Activitats STEAM

Amb la innovació i l’experimentació com a eixos del casal els nens i nenes s’introduiran en el món de les ciències, la tecnologia, les matemàtiques, l’enginyeria i l’art. Cada setmana treballarem un nou repte per descobrir diferents aspectes del món que ens envolta, com poden ser la conductivitat, la mecànica, el magnetisme…

Sortides i col·laboracions

Algunes setmanes farem excursions i sortides per Vilafranca i rodalies i d’altres ens visitaran diferents experts en diversos temes per a sortir de la rutina i aprendre un munt de coses noves.

Leisure time

Activitats guiades en anglès, pensades per aprendre la llengua d’una forma dinàmica i divertida. També ens introduirem en el llenguatge cientificotècnic aplicable als descobriments que realitzarem al llarg del Casal d’estiu.

Activitats de lleure

És estiu, i és molt important aprofitar el bon temps per jugar, córrer, saltar, ballar… Per mitjà de gimcanes, jocs tradicionals, jocs de rol, etc… els nostres infants gaudiran d’una bona pila d’activitats per passar-ho d’allò més bé.

Piscina

En piscines petites situades a les instal·lacions del Casal (en el cas dels més petits) o a les instal·lacions municipals (els més grans) els infants i joves gaudiran de moments d’aigua i jocs aquàtics amb els seus monitors i monitores.

Robòtica

A través de l’aprenentatge de la robòtica i la programació busquem desenvolupar el pensament computacional dels infants, ajudar-los a treballar en equip i posar en valor la resolució de problemes lògics a través de l’experimentació. Vine a tastar els nous robots de LEGO Spike Prime i Spike Essencial.

Ens tens per resoldre't qualsevol dubte!

ens podeu contactar en qualsevol moment per qualsevol aclariment o dubte, estarem encantats d’ajudar-vos!